Cum plătesc?

Prutix.ro vă oferă 3 modalități de plată: 

  1. Plata la livrare-ramburs 

  2. Transfer bancar (ideal pentru persoanele juridice)

  3. Plata cu cardul bancar (Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc) 

 

Plata la livrare-ramburs

Comanda se achită reprezentantului firmei de curierat rapid în momentul livrării coletului. Este ceea ce se numește și plată ramburs. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată ramburs, vizitați secțiunea Livrare și returnare de la secțiunea INFORMAȚII a siteului.

 

Plata cu cardul bancar prin PayPal (Visa, Visa Electron, MasterCard, AMEX, etc) 

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții.

Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnătura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PayPal. Prutix.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră. Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată cu cardul bancar, vizitați secțiunea Livrare și returnare de la secțiunea INFORMAȚII a siteului.

 

Transfer bancar

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme emise de Prutix.ro, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări. Originalul facturii îl veți regăsi în colet.

Livrarea mărfii se face după confirmarea plății, în contul de mai jos, a proformei emise. 

 

Nume titular cont: DAN NICOLAE CHIRILĂ

Cont lei: IBAN  RO 91 BRDE 210 SV308 8930 2100 , Banca BRD

 

Plata se face în Lei și reprezintă contravaloarea produselor comandate + plata transportului. Pentru mai multe detalii referitoare la plata transportului în sistem de plată transfer bancar, vizitați secțiunea Livrare și returnare de la secțiunea INFORMAȚII a siteului.

Toate drepturile rezervate.
SC PRUTIX SRL © 2019

Designed by prutix


SEO