Garanție

Condiții legate de garanția produselor

Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție, termenul fiind specificat în detaliile produsului.

Pentru a beneficia în cel mai scurt timp de garanție va rugăm să acordați atenție următoarelor:

- Vă rugăm să ne trimiteți un email și să descrieți cât mai detaliat defecțiunile observate.      

- În cel mai scurt timp veți fi contactat de unul din operatorii noștri.

- În 24 de ore după ce ați fost contactat de unul din operatorii noștri, un curier va veni la adresa indicată de dumneavoastră în mesajul trimis către noi pentru a ridica produsul defect.

Costul transportului pentru retururi, de la dvs. către PRUTIX, se va face numai prin Poșta Română și va fi suportat de către firma noastră (coletele trimise de către dvs, printr-un alt curier, având plata transportului la destinație, vor fi refuzate!), iar returnarea lui va fi suportată:

- de către firma noastră în cazul în care produsele sunt defecte.

- în cazul în care se constată că produsele sunt funcționale sau deteriorate în urma montării sau utilizării incorecte returnarea produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastră achitând ramburs suma de 30 RON care reprezintă contravaloarea celor 2 transporturi (tur-retur).

 

IMPORTANT!

Nu fac obiectul garanției produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garanție deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiții inadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, supunerea la variații mari de temperatură și presiune, șocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiții de umiditate, praf, noxe sau sub acțiunea substanțelor chimice etc.), setări și instalări incorecte, surse defecte, prize fără împământare, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanțe în interiorul echipamentelor, intervenția mecanică asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente în timpul funcționării echipamentelor.

Menționăm că se oferă garanție numai în cazul în care produsele au sigiliile de garanție întregi, astfel că vă rugăm să probați produsele înainte de a înlătura sigiliile și foliile protectoare și înainte de a le monta.

Produsele vor fi reparate sau înlocuite cu aceleași produse și nu pot fi scăzute sau înlocuite cu produse diferite. Ne rezervăm dreptul de a alege varianta cea mai puțin costisitoare de rezolvare a retururilor.

Toate produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanție, termenul fiind specificat în detaliile produsului.

PRUTIX nu își asumă răspunderea pentru defecțiunile produselor comercializate, survenite ca urmare a folosirii de către dvs. în necunoștință de cauză, ori în condițiile montării necorespunzătoare a produselor. Pentru aceasta vă rugăm să consultați manualele / instrucțiunile de montaj/utilizare aferente fiecărui produs și să accesați secțiunea “Contul meu -> Download-uri" de pe site-ul nostru. Pentru a beneficia de garanție, vă rugăm să ne anunțați și să ne trimiteți retur produsul în cel mai scurt timp.

Toate drepturile rezervate.
SC PRUTIX SRL © 2019

Designed by prutix


SEO