Favorite 0

Despre noi

Ne desfășurăm activitatea în domeniul energiei regenerabile, având ca obiect de activitate comercializarea și instalarea de produse și accesorii pentru sisteme de producere a energiei electrice alternative, pentru case independente.


Sursele pe care le abordăm pentru producerea energiei electrice sunt: soarele, vântul, apa, focul și pământul.


Vindem numai produse de înaltă calitate care au o politică de garanție, includ asistență tehnică de calitate, sunt ușor de instalat și, cel mai important, sunt sigure. Echipa noastră este instruită cu toate produsele pe care le comercializăm, pentru a ne asigura că știm exact ce primiți.


Soluțiile de energie regenerabilă reprezintă alternativa de care aveți nevoie pentru a beneficia de energia gratuită și curată pe care ne-o oferă natura.


Fie că este un sistem mic pentru iluminarea cabanei sau un proiect mai ambițios pentru alimentarea casei de locuit, noi îl facem posibil cu ajutorul energiei regenerabile.


Suntem pregătiți cu răspunsuri clare pentru întrebările dumneavoastră și vrem să ne asigurăm că luați deciziile corecte în ceea ce privește energia regenerabilă.


Asigurăm servicii excelente pe parcursul proiectelor dvs. și lucrăm continuu pentru a vă oferi informații și soluții de ultimă generație.