Favorite 0

Informații livrare


Livrarea

Produsele comandate se livrează în toata tara, utilizând metoda de transport și plată alese de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele sunt ambalate corespunzător și sigilate.

Livrările se fac în ziua lucrătoare următoare trimiterii comenzii, pentru comenzile trimise până în ora 17:00. Comenzile efectuate în ziua de vineri se livrează luni (dacă nu ne comunicați în mod expres că doriți livrarea sâmbăta).

Livrarea se face printr-un serviciu de curierat rapid. Astfel avem o durată a expedierii de 1-3 zile lucrătoare.

Tarifele de livrare pentru orice localitate din România, sunt afișate în funcție de metoda de plată aleasă la plasarea comenzii online:

Pentru comenzi de peste 1000 lei transportul este gratuit!


Returnarea

Clientul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 5 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca și nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opțiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauză se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziționării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanță, aplicându-se definițiile cuprinse în O.G. 130/2000 art. 2 lit. e.