PRUTIX S.R.L. se angajează să folosească datele clienților exclusiv pentru scopul pentru care au fost introduse (efectuarea de comenzi online), informări comerciale despre produsele comercializate în magazinul nostru online. Ne obligăm să nu transmitem datele personale către terți și să respectăm confidențialitatea datelor. PRUTIX S.R.L. nu incurajează SPAM-ul, nu facem schimb de adrese de email obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastră de email altor persoane, nu furnizăm adresa dumneavoastră către terți.

În cazul optării pentru plata online, procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PayPal iar Prutix.ro nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.


Nota de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, PRUTIX S.R.L. are obligația de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană și în condiții de maximă securitate. Scopul solicitării și colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție și editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum și dreptul de a vă adresa justiției sau să vă opuneți  prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, vă rugăm să ne trimiteți o cerere scrisă prin poștă sau curier rapid pe adresa societății noastre.


Dreptul de a vă modifica și stege datele deținute de prutix.ro

Prutix.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica/edita datele de contact înregistrate sau de a vă dezabona de la serviciul de newsletter. De asemenea aveți dreptul să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând fără a motiva decizia aleasă.


Securitatea datelor

Pentru confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea și autentificarea pe Prutix.ro implică o parolă.


Feedback

Prutix.ro oferă  posibilitatea de a trimite comentarii, întrebări și sugestii sau de a propune produse. Toate datele trimise de către dumneavoastră în aceste scopuri vor fi folosite ținând cont de confidențialitatea și securitatea datelor dumneavoastră.


Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagina pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne contactați.


PRUTIX S.R.L.

prutix.ro