Favorite 0

Termeni & Condiții


1. Conținut site și copyright

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul prutix.ro implică acceptarea acestor termeni și condiții.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele comercializate.

Schimbarea termenilor și condițiilor:

PRUTIX S.R.L. își rezervă dreptul de a face modificări, actualizări privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implică acceptarea modificărilor efectuate.


Drepturi de autor:

Conținutul site-ului prutix.ro (texte, imagini, simboluri, grafice, scripturi, elemente de grafica WEB, programe si alte informații) este proprietatea PRUTIX S.R.L. și este apărată de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul PRUTIX S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (acoperirea în totalitate a prejudiciului plus daune interese).


Corectarea informațiilor eronate:

Ne rezervăm dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

Ne declinăm răspunderea pentru orice situație care poate apărea din cauza unor erori de software sau defecțiuni tehnice apărute la server.


Conformitate:

Toate produsele comercializate de firma noastră sunt în conformitate cu legile în vigoare și corespund normelor și standardelor pentru care au fost create.

Pentru descărcare certificate de conformitate vă rugăm vizitați secțiunea “Contul meu -> Downloads"


2. Fraudă 

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului prutix.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul prutix.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor prutix.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.


3. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Societate va fi rezolvată prin cale amiabila. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabila, competența revine instanțelor de judecată din România. 


4. Stocuri și garanții

Prutix.ro nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv PRUTIX S.R.L. își asumă dreptul de a nu onora o anumită comandă în cazul în care respectivul produs dispare din oferta curentă a furnizorului, cu obligația clară de a informa imediat cumpărătorul.

Prutix.ro nu poate fi făcută responsabilă de eventualele defecțiuni ale produselor cumpărate de pe acest site. Toată responsabilitatea acestor defecțiuni și repararea lor revine în sarcina producătorului, importatorului sau service-ului autorizat de acesta. Produsele sunt însoțite de certificatul de garanție original emis de furnizorul nostru. Valoarea maximă a obligațiilor firmei noastre față de orice client în cazul nelivrării sau a livrării necorespunzătoare este valoarea sumelor încasate de noi de la acest client.


5. Dispoziții finale

Prutix.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări asupra site-ului Prutix.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.


Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauza, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.


În momentul efectuării unei comenzi online, Clientul declară că a luat cunoștință și este întru totul de acord cu cele menționate mai sus.